Heb je vragen?

Wij zijn er om je verder te helpen!

Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

  • info@intoagri.com

  • + 31 (0)6 52 155 150

Ga naar www.mijn.intoagri.com (of klik op de website op de groene button met Mijn Intoagri), klik op de registreer button en vul de gegevens (gebruikersnaam en wachtwoord) in. Vervolgens ontvang je op het ingevulde e-mailadres een bevestigingsmail waarmee je definitief je account kunt bevestigen. Nu ben jij als gebruiker  geregistreerd en kun je inloggen op het dashboard.

Nu is het nog nodig dat wij achter de schermen een koppeling met het platform waar jouw data staat. Hiervoor maken we met jouw gegevens een bedrijfsaccount aan. Zodra jij als gebruiker een account hebt aangemaakt kunnen wij jouw bedrijfsaccount met jouw gebruikersaccount koppelen.  Zodra deze koppeling is gemaakt zie jij al jouw data in het dashboard. Hiervoor hoef jij niets te doen, dit doen wij (of jouw adviseur) voor jou.

Ga naar www.mijn.intoagri.com of klik op de website op de groene button met Mijn Intoagri. Nu voer je gebruikersnaam en je wachtwoord in.

Als je klant wilt worden kun contact opnemen met Jan Roelof Meesters via janroelof@intoagri.com of + 31 (0)6 52 155 150 of neem contact op met Janine Haasken via janine@intoagri.com

Als jij een koppeling tot stand wilt brengen met een bepaalde sensor, machine, laboratorium zodat jij jouw data hiervan kunt inzien moeten wij een koppeling maken met deze sensor, machine of laboratorium.

Hoe deze koppeling tot stand komt is verschillend. Het kan zijn dat wij met onze software direct jouw apparaat kunnen uitlezen maar dat is niet altijd het geval. Soms moeten wij hiervoor software ontwikkelen. Ook is het mogelijk dat wij een koppeling moeten maken met een bepaalde partij (bedrijf of instelling) via bijvoorbeeld een api. Ook kan het zijn dat je een machtigingsformulier moet ondertekenen van een bepaalde partij zodat wij jouw data kunnen inlezen. Het hele proces van koppelen regelen wij voor jou. Jij geeft alleen aan welk koppelingen jij tot stand wilt brengen.

Ja! Wij staan aan het begin van onze ontwikkelingen. De koppelingen met de partijen die wij nu tot stand hebben gebracht zijn slechts de eerste van vele. Wil jij een koppeling maken met een bepaalde machine of partij (bedrijf) neem dan contact op met ons via info@intoagri.com of bel + 31 (0)6 52 155 150.

Deze melding krijg je op het moment dat er geen data of input is. Misschien heb je nog geen koppeling met een bepaalde onderdeel dat nodig is of heb je nog iets niet ingevuld?  Als je een koppeling mist dan kunnen wij een koppeling tot stand brengen.

Ook kan het zijn dat je voor het eerst inlogt en je bijvoorbeeld nog geen zaken als het bouwplan hebt ingevuld. Dan verschijnt deze melding ook.

Nee, je hebt geen speciale computer nodig. Het dashboard van Intoagri is toegankelijk vanaf elk apparaat van telefoon, tablet, laptop tot computer. Ook heb je niet een bepaald type merk of van een bepaalde leeftijd (oude apparaten werken ook) nodig.

Ja, je kunt inloggen op het dashboard vanaf elk apparaat van telefoon, tablet, laptop tot computer.

Voor het aanmaken van het bouwplan krijg je op de telefoon de melding dat dit niet kan. Dit hebben wij gedaan omdat het simpelweg te lastig is om een bouwplan te maken op en telefoon omdat alles te klein is. Als je al bouwplannen hebt gemaakt en je wilt een opgeslagen bouwplan inzien dan is dit wel mogelijk op de telefoon.