Van boeren voor boeren.

Ons team

Door de jaren heen is data een steeds grotere rol gaan spelen in agrarisch ondernemen. Er zijn verschillende partijen op de markt gekomen die data beheren voor boeren, met een wirwar van complexe systemen tot gevolg. Boeren hebben geen goed inzicht in eigen data en voor adviseurs is het veel werk om alle data uit verschillende systemen te plukken. Daarom heeft een groep van gepassioneerde ondernemers de handen ineen geslagen om een product te ontwikkelen dat de regie over data terugbrengt bij de boer en waarmee makkelijk inzichten kunnen worden opgedaan.

Jan Roelof Meesters

Initiatiefnemer & boer

Jan Roelof is agrarisch ondernemer van een jongvee-opfokbedrijf. Naast zijn boerderij is hij oprichter van het consultancy bedrijf Meesters in Agri een adviesbureau in de Food en Agri keten. Verder heeft Jan Roelof bij de Rabobank gewerkt o.a. als business innovation manager Agri en Food en heeft hij een MBA van Nijenrode. Binnen Intoagri verbind Jan Roelof alle partijen in de voedselketen met elkaar op het platform.

Inus Haasken

Kennispartner & boer

Inus is agrarisch ondernemer van een akkerbouwbedrijf wat voorheen een melkveebedrijf was. Naast zijn boerderij was Inus oprichter en mede-eigenaar van VIB, een internationaal onafhankelijk adviesbureau voor melkveehouders. Verder is Inus jarenlang bestuurlijk actief geweest als commissaris bij Friesland Dairy Foods, de Rabobank Emmen-Coevorden en van het KWPN (Paardenfokkerij organisatie). Binnen Intoagri zorgt Inus voor de verbinding tussen de boerenpraktijk en de theorie op het platform.

Steven Verkuil

Realisatie ICT

Steven is data wetenschapper en software architect (TU Twente). Hij is Mede oprichter van databedrijf Inversable, een start up op het innovatie centrum de gasfabriek in Deventer. Inversable is een expert in open source data. Binnen Intoagri is Steven de kartrekker op het gebied van de technologie van Intoagri.

Rene Langevoort

Marktontwikkeling

Rene is senior business manager en strategisch adviseur. Hij heeft ruime wereldwijde ervaring als commercieel leidinggevende en transformatie manager bij Australische Multinational in de Food en Agri sector (toeleveranciers keten). Bio-procestechnoloog (van de RUG/TUD). Binnen Intoagri is Rene de strategisch adviseur voor het bedrijf.

Robin Bolink

Front- en backend developer

Robin is softwareontwikkelaar bij Intoagri. Met een afgeronde HBO-ICT opleiding in 2021, heeft Robin zich sindsdien toegewijd aan het vertalen van de behoeften van onze klanten naar technische oplossingen. Als onderdeel van ons team zet Robin zich in om innovatieve software te creëren die aansluit bij de specifieke eisen van onze klanten en hen helpt om hun doelen te bereiken.

Hugo

UX/UI Designer

Hugo is UX designer bij Intoagri. Met onderhand 10 jaar ervaring heeft hij voor de top-100 van Nederland verschillende projecten gedaan, waaronder bij PostNL en de Volksbank. Hij zorgt ervoor dat Intoagri zo goed mogelijk aansluit bij de wensen van de eindgebruiker.

Janine Haasken

Office manager

Janine is office manager bij Intoagri en zorgt als spin in het web dat alle dagelijkse processen binnen het bedrijf goed verlopen. Ze heeft veel organisatorische ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven.

Nicole Bartelds

Expert akkerbouw

Nicole is opgeleid als (tropisch) bodemkundige en heeft jaren ervaring met allerlei soorten computersystemen. Haar specialiteit is geografische informatie. Nicole is boerin op een akkerbouwbedrijf in de Drentse Veenkoloniën en weet wat er allemaal bij komt kijken om precisielandbouw in de praktijk te brengen. Daarnaast heeft Nicole haar eigen bedrijf de Databoerin. Het is haar passie om agrarisch ondernemers relevante inzichten te geven uit data over bodem, gewas en klimaat.

Erwin de Heer

Expert melkvee & veevoeding

Erwin haalde in 2005 zijn BSc (veehouderij) aan de Hogeschool Den Bosch en zes jaar later studeerde hij af (DVM) aan de Universiteit Utrecht. Hij begon zijn veterinaire carrière bij een gespecialiseerde landbouwhuisdierenkliniek “t Groene Hart” in het middenwesten van Nederland. In die periode kreeg hij een diepgaande interesse in de voeding van melkkoeien en de complexe interacties van grazende gezonde koeien met hun omgeving.

Momenteel is Erwin werkzaam als dierenarts bij de Universitaire Ambulante Landbouwhuisdierenkliniek (Universiteit Utrecht). Sinds juni 2018 is hij begonnen als freelance zuivelconsulent met een speciale focus op bedrijfsdata-analyse, voeding en agronomie.

Onze kernwaarden

Onafhankelijk

We werken met passie aan een platform dat boeren onafhankelijkheid biedt in de wereld van data. Intoagri is niet gebonden aan een belangenpartij.

Transparant

Van de rekenregels in onze software tot onze visie: wij hebben geen geheimen. Wij willen dat boeren meer inzicht krijgen in hun eigen bedrijf en data, dus we houden niets achter de hand.

Toekomstgericht

De agrarische wereld verandert snel. Daarom bouwen we een platform dat snel mee kan bewegen met nieuwe regelingen, wetgeving en ontwikkelingen.

Actueel

De nieuwste versie van de ecoregeling of andere wetgeving: IntoAgri is altijd up-to-date. Daarmee blijft je data accuraat en wordt het haalbaar om aan alle regels te voldoen.

Ontwikkeling

Vanuit onze visie vinden we het belangrijk dat het dashboard makkelijk hanteerbaar is en volledig aansluit bij de dagelijkse praktijk van de boer en andere partijen. Daarom werkt het team van Intoagri samen met boeren en experts zodat we relevante dingen ontwikkelen. We vragen naar de wensen van de boer en testen dit met hen in de praktijk. Ook werken we samen met kennispartners om specifieke kennis in huis te halen.

Het kan ook zijn dat een kennispartner zelf een idee heeft om iets te ontwikkelen, zoals een tool voor de eco-regelingen of inzicht in voerkosten. Wij vinden het fantastisch om met zulke ideeën aan de slag te gaan en werken graag met deze partners de ideeën uit in het dashboard. Al onze gebruikers kunnen deze nieuwe producten daarna terugvinden als nieuwe module op het dashboard.

Iedereen is welkom om mee te denken en werken aan de ontwikkeling van het platform en dashboard. Zolang het met oog op de agrarisch ondernemer en onze kernwaarden wordt ontwikkeld, gaan wij er graag mee aan de slag.